Uncategorized

EATA · LIVE Restaurant Bar & Live House // I Collective Design

[ad_1]

Text description provided by the architects.

“Let’s Come together after being pulled apart for so long!” With Eata·Live project, ICD celebrates post-pandemic reconnection and interaction strategically. EATA is a high-end steak restaurant in Hangzhou. To embrace more consumers, the owner proposed a “shop in shop” with friendly pricing and diverse services in a shopping mall.
EATA+LIVE Strategy
To provide emotional satisfaction and unique experience in this customer-oriented era, ICD merges the live house performance to this steak house and branded the shop “Eata·Live” as the second line of EATA.

© I Collective Design

© I Collective Design

© I Collective Design

© I Collective Design

With the slogan “We Create Chemistry”, Eata·Live encourages cheerful gathering, unexpected encounters and sensual gratification.Time& SpaceWe put dining, clubbing and live house functions all in 198㎡ space by “creating space from time”. Ambience variates in correspondence to the timeline. During dining time, warm orange lighting evokes the perception of delightful taste.

© I Collective Design

© I Collective Design

© I Collective Design

© I Collective Design

As night goes on, the space is shifting to bar and live house as the lighting subtly turning from peach at dusk to violet at night and emerald at dawn. With the chemistry of 5 senses, people indulge in an opulence of gratification and hardly feel the transition.“Big”& “Small” EntryFacing the main traffic, the big “Eata” entrance is paired with a beverage stall and the outdoor sitting area.

© I Collective Design

© I Collective Design

© I Collective Design

© I Collective Design

Together they create “stopping power” to the potential customers. On the secondary passage, the small “Live” entrance is tailored for the night customers. People go through this dark red aisle playing with those interactive installations as UV maze, button and sound, light shower before entering the live house with full sensation of mystery and drama.
“The Mesh”
Inspired by the flaming grilling, we adopted “mesh” as the primary element.

© I Collective Design

© I Collective Design

© I Collective Design

© I Collective Design

The metal mesh plays the role of decoration, integration, partition throughout the space, which creates a visual hammer of Eata.Live.
.

© I Collective Design

© I Collective Design

© I Collective Design

© I Collective Design

EATA · LIVE Restaurant Bar & Live House Gallery

[ad_2]
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button